tiistai 9. lokakuuta 2012

Supersuklaamuffinssit

Odotellessamme paholaisenkakkua uunista tein iltakahville suklaamuffinsseja, joista tulikin ihan supersuklaisia. 

Pohjataikina on tämä vanha tuttu: 


2 munaa

1½ dl sokeria
50 g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
vajaa tl suolaa
1 dl maitoa 

Lisäsin siihen pari lusikallista van Houtenia ja Hersheyn leivontasuklaahippuja, joita saa ostaa iki-ihanasta Behnford'sin myymälästä (tai nettikaupasta). Samasta kaupasta olin ostanut aiempaa kokeilua varten Betty Crockerin Chocolate Fudgea purkillisen ja sitä oli vielä noin puolet jäljellä. 

Taikina ohje jatkuu seuraavasti: 


Vaahdota sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi, lisää voisula ja jauhot sekä maito hitaammalla nopeudella sekoittaen. Lisää suklaa, marjat tms. mitä haluat. Paista 12 kpl:een muffinnsivuokapellillä 13 min 175C asteessa. 





Kuorrutteen kera ja ilman, maun mukaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti